Kahdeskymmenestoinen

22.12.2012 - 19:24 / Tisku.
2 vastausta - “Kahdeskymmenestoinen”

 1. Asa Kirjoittaa:

  ”Kirkonrotta” on itseasiassa ihan eri leikki. Siinä mennään taloa ym. rakennusta ympäri, kirkonrotaksi valittu henkilö myötäpäivään ja muut vastapäivään. Muiden tulee aina pysähtyä kirkonrotan tullessa vastaan ennen kuin tämä näkee heidän liikkuvan. Jos ei liikkunut, rotta jatkaa ohitse ja saa taas liikkua. Jos rotta näki, joutuu itse kirkonrotaksi.
  Kaaaaii sinä tiedätkin leikin, halusin vaan luennoida :DD
  Ihana blogi btw <3

 2. Tisku Kirjoittaa:

  :D Tiiän tonki leikin, mut se oli meillä ihan eri nimellä! En just muista sitä, mut ei ainakaan kirkonrotta. Niin jännää, ku eri alueilla on näinki suuria muutoksia noissa leikkien nimissä, varmaan jollaki menny sekasin ja sit opettanu sen muille ”väärin”, mut pääasia et leikkikaverit tienny mitä tarkotetaan.
  Kiiitooooos!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Merkinnät

Kategoriat

Tagit