Kahdeskymmeneskolmas

23.12.2012 - 11:35 / Tisku.
4 vastausta - “Kahdeskymmeneskolmas”

 1. Tounis Kirjoittaa:

  Ainii tää! Ei saakeli! Siin vasta hämmentävä miitti. Mietinkin, että tää tai yllätyskaappausmahjong ansaitsis paikkansa täs joulukalenteris mut tää sit tuli!

  Tän jälkeen malpistefi-miitit onki menny ihan sairaan autistiseen suuntaan. Ei niist vissii tuu mitään ilman Shievaa :D Kamala kanava muutenki kyl. Ennen halusin että tulisit käymään välil mut nyt en kyl enää kehtaa pyytää.

 2. Tisku Kirjoittaa:

  No tietenki eka miitti täyty sisällyttää tähän! Pelkästään jo ton kellarihengailun takia olis voinu pistää. :D

  En edes muista, milloin viimeksi olisin ollu MAL.fi-miitissä. Kai jossain conissa? Onneksi sentään tulee muutenki nähtyä niitä, joita haluaa nähä. Ja sori, et toi irkkaus ei oikein iskeny muhun, vaikka välillä aina jaksoit patistaa mua sinne. Jotenki en ole ikinä osannu yhtään olla tollasissa julkisissa chateissa, joissa on paljon väkeä.

 3. Spidu Kirjoittaa:

  Heii!
  On kyllä kamalan tutun oloinen kebabpizzeria kuvitettuna sinulla tuossa!

  Jos tämä samainen mesta sijaitsi Hämeenkadulla, lähellä omppuhotellia (ja nimi taisi olla Etelän kebab?), niin me pidimme samaisessa ravintolassa toissakesänä osu!-miitin (Tai ainakin se miitti alkoi sieltä kellarista, ihmettelimme tauluja ja paikan todellista suuruutta)

  Ja vaikkei olisikaan sama paikka, onnistui tämä postaus silti palauttamaan mieleen omat miittimuistot ja etenkin tähän osu!-miittiin lähdön spontaaniuden.

  Kiitoksia tästä ja hyvää joulua!

 4. Tisku Kirjoittaa:

  En ihan satavarma tosta nimestä ole, mut taitaa muuten olla just sama paikka. :DD Jos tosiaan tarkotat sitä Omena-hotellia, joka on ihan Hämeenkadun toisessa päässä, ei siis rautatieaseman vieressä. Aika uskomatonta, jos mun piirroksista tosiaan tajus, et sama paikka.

  Ole hyvä, mahtavaa et mun muistot tuo toisilleki mukavia muistoja mieleen, ja kiitos samoin!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Merkinnät

Kategoriat

Tagit