Traconkuja

9.09.2014 - 16:35 / Tisku.


Sarjakuva374 Traconkuja

Kategoria: Selitykset.
Tagit: ,



9 vastausta - “Traconkuja”

  1. Lapsonen Kirjoittaa:

    Oiiih ihanaa kun tuut! Jos sitten ujo ja hikinen chihiro fujisaki tulisi vaikka tervehtimään…

  2. Tisku Kirjoittaa:

    Oi tuu vaan, ois tosi kivaa nähä et millasta väkeä mun juttuja lukee! ´u` Cossaan molempina päivinä sit Hyoukasta Mayakaa, lauantaina endingversio ja sunnuntaina kesäkoulupuku, jos ei näy jollain hetkellä pöydän ääressä nii kannattaa tulla hetken päästä kattoon uudestaan, koska mun pöydänvahtimisvuorot vaihtelee!

  3. Lapsonen Kirjoittaa:

    Joo koitetaan törmäillä, sun blogijutut on aina niin kivoja ja sulla on niin ihana piirrustustyylikin ni on kiva kans puolestaan nähdä että millanen tyyppi sit niitä merkintöjä tekee (`u´)/

  4. Tisku Kirjoittaa:

    Aaa kiitos tosi paljon ;_;

  5. se sinitukkanen tyttönen Kirjoittaa:

    Sulla oli tosi ihana asu! Oli kiva nähdä sinut \livenä\ :) Luulin, että ostin sun tekemän kortin, mutta jälkikäteen huomasinkin ettei se ollutkaan;( Upea silti! Sun sarjakuviasi on aina niin kiva lukea ja tykkään kovasti sun piirrustustyylistäsi! Ethän IKINÄ lopeta Taskua! :) Hyvää syksyä sinulle!

  6. Tisku Kirjoittaa:

    Aaa kiitos oikeasti tosi paljon ´v` Oli itelleki tosi ihana yllätys nähdä lukijoita, tosi kiva et kävit! Ja ei se mitään haittaa, mukava vaan jos löysit jotain mieluista meidän pöydästä! Kiitos samoin!

  7. Tracon Kirjoittaa:

    Hei
    Onko tuota Sometania vielä myynnissä?

  8. Tisku Kirjoittaa:

    Jep, vielä on painoksesta osa jäljellä, en osaa vielä kuitenkaa sanoa et missä conissa niitä tullaan seuraavan kerran myymään, mut asiasta kyl ilmotellaan!

  9. Tracon Kirjoittaa:

    Hyvä juttu kun Sometania on jäljellä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Merkinnät

Kategoriat

Tagit