Kaksitoista

12.12.2015 - 17:45 / Tisku.


Sarjakuva429 Kaksitoista

 

Soul Eater, opening 1

Siistiä kamera-ajoa, perspektiiviä, kuvakulmia, rajauksia ja transitioita! Tykkään myös tyylitellystä ilmeestä ja jatkuvasta nuoliteemasta, heitti kyl aina tunnelman kattoon jakson alussa. Tokan openingin teema Papermoon on biisinä enemmän suosikki, mut videopuoli ei oo mun mielestä niin mielenkiintonen, nii eka vie kyl voiton yleisesti.

 

 

Death Parade

Tapahtuu niin paljon jännää ja hienoja liikkeitä nopeilla leikkauksilla.  Hyvä biisi ja menee yhteen videon kanssa mainiosti.

 

 

Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Menevä biisi, hauska mangapiirtoteema läpi kaiken, ei lopulta ees niin ihmeellinen, mut tekee tosi hyvin sen, mitä tekee, ja pienellä teematwistillä tekee siitä kaikesta mielenkiintosen.

 

 

Kamisama Hajimemashita◎

Taas näitä ei lopulta niin ihmeellisiä, mut tekee tehtävänsä hyvin ja pienillä mielenkiintosilla jutuilla jää mieleen ja erottuu: tykkään hiukan tyylitellystä ilmeestä ja päälle heitetystä tekstuurista, nopeista leikkauksista ja mielenkiintosista liikkeistä. Poikkeuksellisesti tykkään myös siitä, miten laulun sanat on integroitu osaksi kuvia.

 

 

Hyouka, opening 2

Vaikka taas perus hahmojen ja miljöiden esittelyä periaatteessa koko opening, pidän siitä, miten ne on ovelasti sidottu kaikki yhteen sarjaan sopivan arkisella uniteemalla. Nähdään myös kivoja visuaalisia juttuja tussi- ja liitutaulun avulla. Pidän myös ite biisistä aika kovasti. Tää taitaa olla se opening, johon mulla on lopulta suurin henkilökohtainen mieltymys.

 

Sarjakuva429 Kaksitoista2

Kategoria: Joulukalenteri 2015: Suosikit.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Merkinnät

Kategoriat

Tagit