Kolmetoista

13.12.2015 - 12:48 / Tisku.


Sarjakuva429 Kolmetoista

 

Gin no Saji 2nd Season

Aivan ihana tyyli väritystä, liikkeitä ja transitioita myöten ja kappale on vaan yhtä sydäntä lämmittävä ja miellyttävä ku videoki. Kaikki vaan osuu aika täysii omiin mieltymyksiin.

 

 

Kamisama Hajimemashita◎

Vähän samaa mallia, vaikka ihan eri tunnelmalla. Tykkään niin kovasti tän endingin yksinkertaisuudesta ja tyylitellystä ilmeestä, ja kaikki sopii niin hyvin ite kappaleeseenki.

 

 

Hunter x Hunter 2011, ending 6

Ihan hurjan yksinkertanen, mut just täydellinen yksinkertaisuus, pidän ihan hirveästi ideasta ja toteutuksesta. Vaikuttaa tietty myös paljon se, missä vaiheessa sarjaa tää tuli, ja biisivalinta.

 

 

Uta no Prince-sama Maji Love 1000%

Tanssiendingien kuningas, kuningatar, prinssi, prinsessa ja valtakunta. Niin hölmö biisiä, asuja ja koreografiaa myöten, mut niin täydellinen. Parasta aina uudessa kaudessa UtaPria on uusi ending ja ne ei petä odotuksia vaan jatkaa samaan malliin. Silti tää niistä ensimmäinen on vieläkin 1000% voittaja.

 

 

Hyouka, ending 2

Tykkään ihan valtavasti endingeistä, joissa leikitellään jollain erillisellä teemalla, koska uusia asuja hahmoille ja ehkä vähän uusia roolejaki. Ja usein niihin liittyy myös jotain kivaa visuaalista leikittelyä. Ja tää Hyoukan salapoliisiteema taitaa olla mun suosikki niistä kaikista. Muutenkin KyoAni on tällä saralla mun ehdoton suosikki ja ootan usein, mitä jännää ne keksii aina ja sen takia voisin laittaa tähän listaan helposti kaikki K-On!in ja Freen endingit

 

 

mut miks mä nyt niin tekisin.

Sarjakuva429 Kolmetoista2

Kategoria: Joulukalenteri 2015: Suosikit.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Merkinnät

Kategoriat

Tagit